Tysvær Kino

Visningar 6 dagar i veka!

Tysvær Kino har utvida i haust tilbodet sitt og viser no film 6 dagar i veka.

Tirsdag er den nye kinodagen og då blir det i tillegg til det vanlige programmet vist ei "filmperle". Denne perla er ein kvalitetsfilm som kanskje ikkje blir skrevet så mykje om i pressa, men som me meiner er vell verdt å få med seg.

Det er med jevne mellomrom "Strikkekino", der kan du ta med seg gode venninner og strikketøyet, og sjå film med litt lys på i salen.

Me har "Babykino" for småbarnsforeldre, der ein kan ta med seg dei aller minste og sjå film med dempa lyd og lys på i salen.

Dei musikkinteresserte kan sjå "Musikkfilm", der er det innleiing før filmen og moglegheit for servering.

Sjå nettsida for kinoprogrammet alle dagar og følg oss gjerne på facebook for oppdateringar og konkurransar!