Refusjon av billettar

- grunna Corona viruset.

Alle billettar til avlyste framsyningar grunna Corona viruset refunderes.

Billettkjøpt gjort via vår nettside eller E - billett appen vil automatisk bli refundert minus fratrekk for billettavgifter, av vår billettleverandør til kortet som vart brukt for å gjennomføre kjøpet. Pga. av stor pågang kan refusjon ta opp til 10 -12 dager fra avlysning. Vær obs på at beløpet kan legge seg "tilbake i tid" på kontooversikta.

Om du har kjøpt billetten din på kulturhuset så send oss ein e-post booking@tysver.kommune.no med bilde av billetten, navn og kontonummer for tilbakebetaling. Om du lurar på noko rundt billettkjøp/refusjon ring oss gjerne på tlf. 52 75 75 11, kl. 8-15.

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Tysværtunet kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.