15.06 Formbar kunstutstilling

Velkommen til en spennende glassutstilling i Galleriet, Tysværtunet.  Kom og se vakre kunstverk laget av Julie Shirani Kausland og Eirin Bjørsland Hansen som driver Formbar Glassverksted i Haugesund.
  • Utstilllingsperiode: 15.juni til 10.juli.  Vernisasje 15.06 kl. 14
  • Åpen mandag til fredag kl 08.15- 21.45 og Lørdag og Søndag fra kl. 10.00 - 18.00
  • Salgsutstilling 
Utstillingen viser to kunstneres individuelle utforskninger og lek med ulike temaer, gjennom det vakre mediet glass. 
 
Julie Shirani Kausland inviterer oss inn i en verden hvor hennes fingeravtrykk er utgangspunktet. Ens fingeravtrykk er en identitetsmarkør, og Julies identitet er bygget opp rundt skapende hender og fingre. Julies arbeider bærer preg av hennes kjærlighet til glasshåndverket og i denne utstillingen har hun tatt i bruk all sin håndbårne kunnskap. Det hele ender i en overflod av farger og former.
 
Eirin Bjørsland Hansen presenterer sin serie «Føniks», en rekke kunstverk som tar oss med på en visuell reise gjennom en subtil dans av farger. Inspirert av de majestetiske overgangene mellom soloppgang og solnedgang, fanger verkene essensen av det legendariske fabeldyret Føniks. Eirins kunstverk dykker ned i fortellingen om gjenfødelse og fornyelse, og fargene vikler seg gradvis inn og ut av hverandre, skaper et harmonisk og dynamisk uttrykk.
 
Besøk utstillingen for å oppleve de unike uttrykkene til Julie og Eirin, og se hvordan glass kan brukes til å fortelle dype, personlige historier gjennom lys, farger og former.
 
 
Formbar insta og facebook
Publisert
10. juni 2024
Skrevet av