25.04 Italiensk aften med vinsmaking

"En kulinarisk reise til Italia" med vinsmaking ved Geir Andre Sjursen" 

Sted: Nygaardssalen, Tysværtunet Kulturhus 

  • Mitt Italia presentasjon
  • 3 retters italiensk meny
    m/vinsmaking i forkant (alternativ alkoholfritt)

Billett kr. 690 pr person inkl. 1 glass vin. Drikke til maten kommer i tillegg. Gjestene velger seg plass ved bordet ved kjøp av billett til arrangementet. Begrenset med plass.

Påmelding innen 18.04 ved billettkjøp og er bindende, ingen refusjon.

Aldersgrense 18 år. 

Meny

  •  Antipasto misto

         Utvalg italiensk spekemat, ost, oliven, focaccia, grissini

         Allergen:  Melk- Korn (Gluten)

  •  Tagliatelle med grillet kylling, kremet paprikasaus og timianskum

          Allergen:  Melk-egg -korn (gluten)

  •  Panna cotta med bringebærsaus

          Allergen: Melk kan være spor av nøtter

Hvis noen gjester har allergi kan dette meldes fra om til post@golfparkencatering innen 18.04,  så vil de prøve å tilpasse meny til de det gjelder. 

Arrangementet er samarbeid mellom GP Cafè,  Mitt Italia mittitalia.it og Karmsund videregående skole kokkelinjen

Publisert
01. januar 1970
Skrevet av