"En kulinarisk reise til Italia" med vinsmaking ved Geir Andre Sjursen"
Sted: Nygaardssalen, Tysværtunet Kulturhus
- Mitt Italia presentasjon
- 3 retters italiensk meny
m/vinsmaking i forkant (alternativ alkoholfritt)
Billett kr. 690 pr person inkl. 1 glass vin. Drikke til maten kommer i tillegg. Gjestene velger seg plass ved bordet ved kjøp av billett til arrangementet. Begrenset med plass.
Påmelding innen 18.04 ved billettkjøp og er bindende, ingen refusjon.
Aldersgrense 18 år.
Meny
- Antipasto misto
Utvalg italiensk spekemat, ost, oliven, focaccia, grissini
Allergen: Melk- Korn (Gluten)
- Tagliatelle med grillet kylling, kremet paprikasaus og timianskum
Allergen: Melk-egg -korn (gluten)
- Panna cotta med bringebærsaus
Allergen: Melk kan være spor av nøtter
Hvis noen gjester har allergi kan dette meldes fra om til post@golfparkencatering innen 18.04, så vil de prøve å tilpasse meny til de det gjelder.
Arrangementet er samarbeid mellom GP Cafè, Mitt Italia mittitalia.it og Karmsund videregående skole kokkelinjen