30.09. Alex Rosén and The Young Dudes - Konsert

30. september kjem sjølvaste Alex Rosén til Tysværtunet.

Forestillingen består av historier fra Alex sitt innholdsrike liv i kombinasjon med musikalske perler akkompagnert av eminente musikere. Her får du møte entertaineren, komikeren, artisten, forfatteren og sjømannen Alex Rosén, der han forteller om sine store og små opplevelser de siste tiårene. Med sin velkjente latter og gode humør er det duket for hans første solo show og det blir garantert topp stemning. Alex er også en habil vokalist og med seg til showet har han med eget band som krydrer forestillingen med låter som setter fyr på showet innimellom de elleville historiene.

Alex er en av Norges fremste entertainere gjennom flere tiår og allerede på starten av 90-tallet gjorde han seg bemerket som stuntreporter, som programleder og gjorde suksess som vokalist i bandet «Go- Gorilla". Etter dette har han preget den norske underholdnings-hverdagen i radioprogram som Radio Rock og i TV program som Berserk mot Nordpolen, Norske talenter, Skal vi danse, Stjernekamp, Farmen Kjendis og Alex og Aune.

Billetter til forestillingen får du kjøpt her.

02. august 2021
Skrevet av