Babykino - 29.10 Elskling

Velkommen alle mødre/fedre og babyer, til babykino 👶🏼

I kinosalen er lyden noe dempet og det er svakt lys på. Du velger kinosete ved anskomt ingen setenummering.  Her er det helt greit å gå litt ut og inn av kinosalen.

Filmprogram

29.10 kl. 11.15 Elskling  Billetter klikk her 

Fimen utforsker hvordan det er å måtte starte på nytt midt i livet, når Maria plutselig må finne ut hvem hun egentlig er etter at ektemannen går sin vei. Regissør Lilja Ingolfsdottir tar oss med på en følelsesladet reise om valg, håp og selvoppdagelse. 

Denne filmen setter spor og kanskje gir noen nye perspektiver. VG gav filmen terningakst 6

05.11 kl. 11.15 Gul Enke Billetter klikk her 

Dette er historien om kvinnen  som trosset alle forventninger og bygde et champagneimperium. 

Barbe-Nicole Ponsardin Clicquot mistet sin ektemannen på slutten av 1700-tallet. Hun  nekter hun å følge samfunnets normer. I stedet tar hun kontroll over deres vinforretning og styrer selskapet gjennom stormfulle tider – alt mens hun utfordrer mennene rundt henne og revolusjonerer hele champagneindustrien! 

Haley Bennett (du har kanskje sett henne i The Equalizer, Hillbilly Elegy, og Cyrano) bringer Barbe-Nicole til live som en smart, fryktløs og lidenskapelig kvinne – en pionér som satte sitt preg på historien.

26.11 kl. 11.15 Tre menn til Vilma Billetter klikk her 

Vilma Veierød, en 35 år gammel lærer, har alltid levd et stille og rolig liv – helt til en førjulsdag når den kjekke presten Ivar og den frittalende patologen Robert dukker opp på døren hennes med sjokkerende nyheter. Faren hun aldri visste hun hadde, er gått bort, og nå må Vilma plutselig forholde seg til ikke én, men tre menn i livet sitt.

Tre menn til Vilma er en hjertevarm historie om å finne håp og fellesskap, selv i de mest uventede situasjoner – perfekt for å gi deg litt ekstra julestemning og påminnelse om hva som betyr mest.

Kafe

GP Cafè på Tysværtunet har åpent for kinosnack eller om en vil hygge seg med noe godt til filmen, eller samles til en prat i etterkant.

Velkommen til Tysvær kino 

 

Publisert
01. januar 1970
Skrevet av