Hanne + Alexander = Sant!!! Konsert

Om arrangementet

Konsert premiere for turnéen “Hanne + Alexander = Sant” skjer 17. mai i Tysværtunet kulturhus.

-Dette har vi begge ønsket en stund, og nå klarte vi endelig å få det til, forteller en entusiastisk Hanne.
De er begge to vinnere av Eurovision Song Contest, og har en stor lidenskap for å underholde publikum.
-Etter annerledes-året 2020 lengter jeg nå mer enn noe til å komme ut og møte publikum igjen, og med alle fine tilbakemeldingene etter programmet “Hver gang vi møtes” skjønner jeg at publikum også ønsker at kulturlivet skal komme igang igjen, sier Hanne.

STERK KJÆRLIGHET TIL SCENEN
Alexander Rybak er fiolinist, sanger, komponist og artist av internasjonal toppklasse. Hanne Krogh er en unik formidler av toner og tekst – med en befriende humoristisk form. Hva bringer dem sammen?
Svaret er en sterk kjærlighet til scenen og en gjensidig tro på at deres felles talenter kan glede publikum med en sprelsk, oppfinnsom, morsom og vakker konsert.

Turneen avsluttes i Oslo konserthus den. 6. juni.

Følgende er med:
Artister: Hanne Krogh, Alexander Rybak.
Sangere: Anne Tove Øvrebø, Hibbii Mannes, Ingebjørg Andrea Ådnanes.
Musikere: Svein Ragnar Myklebust, keyboards.
Knut Bjørnar Asphol, gitar.
Alexander Rybak, fiolin.
Lydansvarlig: Espen Alexander Husby

(Se full turnéoversikt med billett-linker HER)

Smittevern Covid - 19

Vær vennleg og ikkje besøk Tysværtunet Kulturhus om du:

• Har symptom på forkjøling/influensa
  • Har mistanke om eller har fått bekrefta Covid-19.
  • Er i karantene eller i isolasjon

Kontakt booking@tysver.kommune.no/52 75 75 00 i forkant av arrangementet du har billetter til,  for evt annulering av billetter,  om du blir forhindra i å komme pga. sjukdom.

Refusjonsgaranti les meir her