Riksteateret presenterer 2019: Bukkene Bruse lager rompebrann

I september 2019 setter Riksteatret opp barneteaterforestillinga: Bukkene Bruse lager rompebrann

Ein av Riksteatret sine største suksessar dei seinaste åra er Bukkene Bruse på Badeland  – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursund si populære barnebok. Nå kjem oppfølgaren, basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.

Bukkene Bruse undrar på kva dei skal finna på i ferien. Dei  to minste vil helst til utlandet, men den eldste synes det blir altfor kostbart.  Han vil heller på setra, slik dei bruka å gjere før. "Æsj," seier dei to yngste . "Det treige fjellet." Den største bukken lokkar med trollet og vaflene på setra, og til slutt reiser dei. Men kvar er det blitt av trollet ?

Tripp, trapp! Tripp, trapp! Dette blir ei framsyning som alle kan sjå . Og alle – kanskje med unntak av frå trollet – har god grunn til å gleda seg!

Passer for barn frå 3 år.

Urpremiere i Nydalen, Oslo 28. februar 2019.
Turnepremiere 6. mars 2019.
På turne våren og hausten  2019.

På scena: Janne Starup Bønes, Madeleine Barosen Herholdt, Jørn Morstad, Håkon Thorstensen Nielsen, Marte Stolp og Erlend Rødal Vikhagen.

Regissør: Ivar Emil Tindberg. Scenograf: Gjermund Andresen. Kostymedesigner, Dukkedesigner: Ingrid Nylander. Lyddesigner, Komponist: Peter Baden. Lysdesigner: Martin Myrvold. Produsent: Rebecca Mathisen

Lengde: 45 minutter (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 28. februar 2019

Produsert av Riksteatret