1

bLEST: Humorlunsj med Rune Bjerga

Komiker Rune Bjerga fra Stavanger er ikke bare en scenemann. Han skriver også bøker.
På "Humorlunsj" leser Bjerga utvalgte kapittel fra alle sine 3 bøker  
Dette blir garantert morsomt! Historier vil bli levert med hans herlige formidlingsevne og høyst sannsynlig fremkalle både en latter, to og tre.

* Debutboken kom ut i 2017 og heter «Tjensvoll og jeg», og er en oppvekstbok om det å være ungdom å vokse opp i bydelen Tjensvoll i Stavanger. Bydelen som var sterkt preget av miljøet rundt Tjensvoll-gjengen på 80 og 90-tallet. I utgangspunktet var «Tjensvoll og jeg» ment å være en ren humorbok, men ble mye mer enn det. Personlige historier, morsomme såvel som både triste og ærlige ble skildret i boken som ble solgt i flere tusen eksemplarer. 

 *  Deretter gav Rune Bjerga ut «Den lille triste boken om boksignering» i kjølvannet av «Tjensvoll og meg». Verdens første og eneste bok om om det å sitte på en boksignering. 

Rune Bjerga har i den lille, men svært morsomme boken satt ord på det som et stort antall forfattere egentlig mener om det å sitte på kjøpesentre for å boksignere sitt eget produkt. 

 *. Og nå er den tredje boken et faktum. 

 

«Standup-Njål»  En komikers kamp for tilværelsen. 

 Bokas hovedperson, Njål Hansen er siddis. 24 år.  Uten jobb. Avstandskjæreste med Marthe, som plutselig ble kristen og fyttet til Bergen for å studere teologi.

Nja°l er besatt av drømmen om å bli profesjonell standup­ komiker, men møter knallhard motstand fra sine nærmeste. 

Komiker – er det et yrke? Mest motstand får han fra en selvopptatt humorbransje. 

Orker Njål å forholde seg til hier­arkiet, de nedlatende kommentarene fra de erfarne komikerne – og fra det kompromissløse publikummet som ikke gir noe ved dørene?

«StandupNjål» – En komikers kamp for tilværelsen er den morsomme historien om Njål og karrieredrømmen hans, men også en historie om et uvanlig og rørende vennskap med taxisjåføren Rizcrem. Innholdet i boka er bygget på forfatterens egen erfaring og iblandet en solid dose piffikrydder, fantasi og reinspikka galskap. 

Allerede før boken kommer ut i slutten av Oktober er Vinterfilm AS i gang med å lage spillefilm basert på Rune Bjergas manus, «Standup-Njål»!!!  

 

Vel møtt. Gratis er det også! 

 

Litteraturfest i Tysvær 

 

NB! 9/11 er det show med Rune Bjerga på Tysværtunet. Les meir og kjøp billett til showet her

 

 

 

 

 

 

_
_
_