Bølle i trøbbel

Den bortskjemte rikmannshunden Bølle lever lykkelige dager sammen med sin velstående og godt voksne matmor og deres tjenere i den gigantiske villaen i byens aller beste strøk.

Denne sorgløse tilværelsen til Bølle gjør han dårlig rustet og forberedt på det han har i vente. Plutselig en morgen møter ikke matmor ham som vanlig. Det viser seg at hun har gått bort. Kort tid dukker to fjerne og temmelig ufyselige slektninger opp for å få arven sin. Bølle blir kastet ut i kaoset som oppstår sammen med alt annet fra villaen de ikke får solgt. Men dette er en løsning som arvingene vil komme til å angre på.

Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang. Bølle må nå lære på den virkelig harde måten hvordan man overlever som gatehund, og arvingene kjemper mot klokka for å få Bølle tilbake til signeringen skal gjennomføres og arven endelig kan bli deres.  På denne tiden rekker Bølle å få nye venner og fiender.  Og om ikke det er nok har han en profesjonell dyrefanger etter seg. Det blir mange dramatiske, utrolig morsomme, spennende og rørende øyeblikk underveis.

 

Veileder for uttak av gratisbillettar til sommarkino:

1. Gratisbilletter må hentes ut før ein kjem til Tysvær kino, billettane legges ut 5 dagar før visning. 

2. Velg filmvisning, klikk på "Billett" og "Kjøp" for å hente ut billetter.

3. Det er gratis å ta ut billett(er). Registrer med navn, epost og tlfnr.  Kontaktinfo er nødvendig ifm med evt Covid-19 smittesporing. 

 

Velkommen på sommarkino på Tysvær kino! 

 

Kiosken er open onsdag til fredag  kl. 09.30 til 13.00. 

Skuespillere Dee Bradley Baker, Kevin Chamberlin, Ludo Lefebvre Regi Wayne Roberts Produsent Danielle Sterling, John H. Williams Produksjonselskap 3QU Media, Cinesite Animation, Storyoscopic Films, Trouble, Vanguard Films and Animation (as Vanguard Animation), WV Enterprises Premiere 17.07.2020 Manus Rob MUIR, Judah MILLER, Harland WILLIAMS, John paul MURPHY Begrunnelse Filmen inneholder kortvarige, dramatiske elementer satt i en trygg ramme. Den blir derfor tillatt for alle.

Billettar til Bølle i trøbbel

  1. Ons 29. jul kl 10:00 Storsalen NO tale A Gratis sommerkino Slutt 11:42 Salet ikkje opna
  2. Ons 29. jul kl 13:00 Storsalen NO tale A Gratis sommerkino Slutt 14:42 Salet ikkje opna
  3. Tor 30. jul kl 10:00 Storsalen NO tale A Gratis sommerkino Slutt 11:42 Salet ikkje opna
  4. Tor 30. jul kl 13:00 Storsalen NO tale A Gratis sommerkino Slutt 14:42 Salet ikkje opna
  5. Fre 31. jul kl 10:00 Storsalen NO tale A Gratis sommerkino Slutt 11:42 Salet ikkje opna
  6. Fre 31. jul kl 13:00 Storsalen NO tale A Gratis sommerkino Slutt 14:42 Salet ikkje opna
Vis hele programmet
_
_
_