1

C.H.A.O.S i Tysvær

Konsert med EMIR (sushi x Kobe), AestheticBoys + Nesta Pestrauskaite

-EMIR (Bergen): EMIR er en av de mest omtalte, unge rap artistene i landet det siste året.
Tidligere kalte han seg Onge $ushimane, og er fortsatt den ene delen av duoen $ushi X Kobe, som bla. er kjent for låter som «Tenker feil» og «Aldri for mye».Nylig signerte Emir med Sony og så langt har han gitt ut singlene «Alltid», «Faller» og «Hvis Vi Må»
Han har holdt store og mye omtalte  konserter på by:Larm, Slottsfjell- og ØYA-festivalen.  
EMIR sier at solomaterialet blir mer av det samme, men også tydelig annerledes enn Sushi X Kobe sine utgivelser. Mer grime og mer personlig. På tide å bli voksen!

-AestheticBoys (Haugesund): Haugesunderne Julian aka Yung Percs (16) og Benjamin aka Lil Trash (16) fronter rap-gjengen i AestheticBoys. I god produktiv og kreativ hiphop-tradisjon har de allerede sluppet en hel på strømmetjenestene, anført av albumet «Trappin’ In Heaven 2», som kom i vår.  
Sammen med noen morsomme videoer og flere sagnomsuste opptredener på klubber i hjembyen er gutta i ferd med å skaffe seg et solid publikum.

-Nesta Petrauskaite (Skjoldastraumen, Tysvær) : I mai 2018 slapp NESTA PETRAUSKAITE ut sin debutsingel "OUR WAY" - på alle strømmetjenestene. Hun har skrevet låten sammen med produsent og låtskriver Mark Axiak i Oslo. Nesta (16) er opprinnelig fra Litauen, bor i  Skjoldastraumen i Tysvær. Hun jobber bevisst og målrettet med syngingen, vært ivrig elev i kulturskolen, går i kor og har også deltatt flere ganger på UKM. 


Diskotek: Avanti-Dj’s i Idrettshall kl.22 til 24.00

Kino: «Searching» / «Battle»  kl. 18 og 20

FIFA19 på storskjerm i Fredrikke (biblioteket) kl.  20 til 23

Rusfritt, Aldersgrense: 8. klasse – 20ÅR, 

FRI ENTRé!


C.H.A.O.S står for:

C= Culture
H= Health
A= Arrangement
O= On
S= Stage

Arrangementet er i samarbeid med Avanti fritidsklubb, ungdomsskolene-, kulturkontoret-, SLT- , 
og Folkehelsekoordinator i Tysvær. 

Følg ungdomsrådet i Tysvær på facebook. 

_
_
_