Folk og røvere i Kardemomme by av Thorbjørn Egner

Barneteater etter tradisjonell oppsetning. Kamomilla, Tommy, Løven, og alle de andre barna spilles av barn fraTysvær Kulturskole.

Velkommen til Kardemomme by! En hyggelig, liten by hvor Politimester Bastian gjør så lite han kan, Tante Sofie ikke er så fornøyd med dèt, og trikken går når den skal.

Og nå skal det feires! For nå er det den store by-festen med sang og med dans og med moro. Tobias skal synge en vise, barna skal danse, det blir bidrag fra papegøyer og kameler!

Men selv om gamle Tobias i tårnet melder om fint vær, er det allikevel noen mørke skyer i horisonten. De tre røverne driver nemlig og røver! Både til seg selv og til den farlige løven sin. Og nå har de fått en idé! Hva om de røver selveste Tante Sofie! Kan det gå bra?

Scenografi og kostymer er laget etter Thorbjørn Egners originale tegninger. Regi – Bjørn Sæter

Scenografi og kostymer – Basert på Thorbjørn Egners originale tegninger

Musikalske arrangementer – Per Christian Revholt

Koreografi – Alexander Langset

Arrangør Victoria Productions og med elever fra Tysvær kulturskole

Produsert etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS - www.songbirdteater.com

Lengde: 2 timer inkl. pause.

Billettar til Folk og røvere i Kardemomme by av Thorbjørn Egner

1. Mån 17. feb kl 18:30 295 kr   Storsalen Les meir Kjøp