Riksteatret presenterer LIV - eit møte med Liv Ullmann

Liv Ullmann er ei av våre aller største stjerner og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret syte for at publikum over heile landet får møte ho der dei sjølv bur. Møt ho på scena i ein openhjarta samtale med Tom Remlov, om livet, karrieren og alt ho draumer om å gjera.

- Å reise rundt i Norge å møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turne med Riksteatret. Denne gangen møter jeg pulikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg liker aller best å være, seier Liv Ullmann.

Tema i samtalen med Remlov vil vera Ullmanns ønskje om samspel med menneska ho møter, og det ansvaret som eit stort talent medfører, anter det er for kollegaer, for våre livsvilkår - eller for publikum. "LIV" blir eit møte med den unge skodespelaren, med Hollywood - stjerna og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten.

På scena: Liv Ullmann og Tom Remlov

Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund

Lengd: 1t 15min (ingen pause)

Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret

Spilles på Nationaltheatret våren 2020.

NRK: Liv Ullmann presenterer turne 2019

Gjer kvelden om til ei heilafta og bestill vår gode tapasbuffet før framsyninga.

Serveres kl. 18.00 og kan bestillast her

Salg av øl/vin frå kl. 18