Mørkekonsert

Lights out inviterer nok engang til en klassisk konsert i absolutt mørke. Siden sist har trioen turnert Europa og USA med fulle hus og strålende kritikker. Denne gangen kommer de med et splitter nytt program som bruker et mørklagte konsertlokale på en kreativ måte for å skape en sterk tredimensjonal lytteropplevelse.

"Excellent musicians.. a phenomenal performance." SUDWEST PRESSE

 "Bright performance, all in the dark" PORTLAND PRESS HERALD 

"..an unqualified success" MAINECLASSICALBEAT.COM 

 

Som en del av konseptet får ikke publikum vite programmet før etter konserten er ferdig. Dette er for å lage en så åpen, forundringsfull og fordomsløs opplevelse som mulig. Men vi kan røpe at kveldens musikk er skrevet av en gruppe unge rebelske komponister som sprenger grensene for hva klassisk musikk er og kan være. Inspirert av bl.a. minimalisme, droner, ambient og pop har de skapt sitt eget uttrykk som er ytterst stemningsfullt, rikt på nye teksturer og fullt av overraskelser. 

 

 Denne helt spesielle konserten gir lytteren en ny opplevelse av levende musikk og egen hørsel. I totalt mørke får lyden en utrolig intimitet og avstanden mellom lytter og publikum forsvinner. Når du ledes inn i det mørklagte konsertlokalet og konserten begynner er bare musikken og deg igjen. En garantert annerledes konsertopplevelse man sent vil glemme!

 

 LightsOut er Magnus Boye Hansen på fiolin, Steven Walter på cello og Mathias Susaas Halvorsen på klaver. 

 

For mer info se www.lightsouttrio.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lightsouttrio.com

_
_
_