Rita Eriksen synger Eva Cassidy "Songbird"

Rita Eriksen holder konsert i Aksdal med Songbird av Eva Cassedy

Den Store Stemmen står i fokus når Rita Eriksen synger seg inn i Eva Cassidys sjelfulle, musikalske univers. I denne konsertenfår vi endelig oppleve Rita Eriksens fulle register – slik hele Norge stemte henne fram som den første vinneren av NRKs Stjernekamp.

Med sin klokkeklare røst bergtok Eva Cassidy en hel verden med sine tolkninger av nyere amerikanske klassikere fra 1960-, 70- og 80-tallet.

Rita Eriksen er en beslektet sjel. Hun vokste opp i samme tiår som Eva Cassidy og har hentet inspirasjon i det samme musikalske landskapet – fra soul til blues, folkemusikk til pop. Bundet sammen med paralleller fra sine respektive liv og  musikalske forbilder byr Rita Eriksen i denne konserten på klassikere som Fields Of Gold, Over The Rainbow, God Bless The Child, What A Wonderful World, Time After Time, Autumn Leaves og selvsagt Songbird.

Rita Eriksen med trio (flygel/piano, gitarer, bass, kontrabass)

Varighet cirka 1,5 time uten pause

Velkommen til tapasbuffet før konserten

Fra kl. 19 serveres lett tapasbuffet. 185,- i Nygaardsalen.  Bestilles innen 10.09, velg billettkategori Tapasbuffet og konsertbillett