Rive-Rolf krasjer internett

Rive-Rolf og den unge bråkmakeren Vanilje von Sukkertopp må navigere på den store og dynamiske verdenswebben i jakten på en erstatningsdel, for å redde Vanilje sitt spill, Sugar Rush.

I "Rive-Rolf krasjer Internett" forlater våre venner den trygge spill arkaden og må begi seg ut i det ukjente, spennende og ekspansive internettet, som kanskje bryter sammen ved et besøk av Rive-Rolf. Videospillets skurk Rive-Rolf og hans bråkmaker-venninne Vanilje von Sukkertopp setter alt på spill når de reiser ut i det verdensomspennende internettet på jakt etter en erstatningsdel, slik at Vaniljes spill skal overleve i arkaden. Rive-Rolf og Vanilje må stole på Internetts innbyggere, Netizens i jakten på den utdaterte delen, men med hjelp av Yesss, hovedalgoritmen for et av de mest populære sidene på Internett og den supertøffe racerbil-sjåføren Shank, fra bilspillet alle spiller, Slaughter Race legger de ut på en reise som aldri kan «ctrl+alt+del».
Skuespillere John C. Reilly, Sarah Silverman, Taraji P. Henson, Gal Gadot Regi Phil Johnston, Rich Moore Premiere 01.02.2019 Begrunnelse Flere partier med actionscener og enkelte nifse elementer gjør at denne filmen får 6-årsgrense.

Billettar til Rive-Rolf krasjer internett

  1. Ons 3. jul kl 12:00 Storsalen 2D NO tale 6 Gratis sommerkino Slutt 14:08 Ope
  2. Tor 4. jul kl 12:00 Storsalen 2D NO tale 6 Gratis sommerkino Slutt 14:08 Ope
  3. Fre 5. jul kl 12:00 Storsalen 2D NO tale 6 Gratis sommerkino Slutt 14:08 Ope
Vis hele programmet
_
_
_