Rune Larsen og Anne Veddeng

Rune Larsen og Anne Veddeng kjem til årets seniorperler i Tysvær.

Rune Larsen erobra TV-publikum med programmet ”Lollipop” ved starten av 90-tallet.

Heile 30 programmer og meir en 300 000 plater med musikk frå 50 og 60-åras  popmusikk var ein solid dokumentasjon på seriens popularitet. For Rune Larsen var dette meir enn et TV-program. Det var ein varm hyllest til den musikken han sjølv vaks opp med.

Anne Veddeng  opptrer i lag med Rune Larsen på konserten. Ho arbeider til dagleg som overlege på Haukeland sjukehus . Ho er ein erfaren vokalist. Med fartstid frå bla  SKRUK, Gospelcompagniet og ei rekkje klassiske kor. Etter at Rune høyrte ho  for fyrste gong, vart han han så begeistra  for stemmen hennar at  han i et halvt år har jobba med ho  i studio. Resultatet vart ein CD som kom i 2018. Temaet for platen var ”Sanger om kjærlighet – fra Eros til Agape”

"Kjærlighetsbegrepet ER mangfoldig, derfor spenner repertoaret, både på konsert og plate, fra Elvis, ”Love me tender” til ”Mitt hjerte er ditt” og ”Lilla vackre Anna” - Rune Larsen

Anne og Rune opptro for to fulle hus I Grieghallen i slutten september, i forbindelse med at CDen ”HEARTBEAT” ble lansert. NRK har nettopp kjøpt en minikonsert med Anne og Rune, som blir sendt ut på vårparten.

No kjem dei til Tysværtunet og byr velkjente sang schlagere. Velkommen.

Arr Seniorperler i Tysvær

Billettar til Rune Larsen og Anne Veddeng

1. Lau 26. sep kl 13:00 150 kr   Storsalen Les meir Kjøp
Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Tysværtunet kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.