1

Utekonsert Midtsommarfest

Velkommen til gratis utekonsert på Lars Hertervigsplass i Aksdal!


Trekkplaster er JESPER JENSET. De siste par årene har norske popartister som AURORA, Sigrid og Astrid S generert massiv buzz rundt om i verden. Nå forventer mange at 20 år gamle Jesper Jenset vil være den mannlige motparten til denne bølgen av store, nordiske kvinnelige artister som inntar den internasjonale musikkscenen. Med over 30 millioner streams på Spotify, utvikler den talentfulle sangeren og låtskriveren seg raskt til en av Norges mest spennende artister for 2018.
Jenset kommer fra Molde. Han spiller både gitar og keyboards, i tillegg til å skrive og produsere musikk. Jenset fikk først stor oppmerksomhet via «Idol» i 2014. Nå nylig slapp Jenset mini-albumet «Waves vol.1» anført av låten «FOR LOVE.». Jesper Jenset stiller med fullt band i Aksdal.

Før Jenset entrer utescenen får du se og høre ANDREAS PETERSSON og hans LAUSONGAN. Sanger, gitarist og låtskriver Petersson er opprinnelig fra Egersund, men har bodd flere år i nordfylket og er lærer ved Frakkagjerd ungdomsskole. I 2015 slapp han og bandet ut det kritikerroste albumet «Brevkurs». Unge sangerinnen JEANETT-ELISE NALEY (16) fra Frakkagjerd er med som gjesteartist. 

Først ut er SEBBY MIKKELSEN (16), lovende sanger, gitarist og låtskriver fra Tysværvåg som nylig representerte Tysvær under UKM- fylkesmønstringen.
På samme mønstring deltok konferansier MONA AL-HILAL (17) fra Grinde, hun skal også i år binde sammen årets utekonsert.

Arr Midtsommarfest i Tysvær 

 

_
_
_