Verda er ein skandale - Haugesund Teater

Er egentleg vestlendingar bedre på ironi en austlendingar ?

Etter eit hektisk tiår i hovedstaden tar Agnes Ravatn mann og baby med seg frå Frogner og flyttar til den vesle vestlandsbygda Valevåg for å roa ner i permisjonstida. I eit forfalle småbruk utan internett, omkransa av skog, fjell og sauer, milevis frå kulturandedammen i Oslo, snirklar dagane seg sakte forbi for den vesle familien. Kveldane går med til å drikka vin og samtala med den nærmaste naboen: venen og forfatterkollegaen Einar Økland.

"Verda er ein skandale" handlar om lykke, skriving, det enkle livet og jakta på det perfekte knekkebrødet.

Med oss er heddaprisvinnande dramatikar og regissør Toril Solvang. Musikken vart komponert og framført live av Sandra Kolstad, aktuell med den kritikarroste "Life goes on" av Rolf Kristian Larsen på Det Norske Teatret. På scena møter vi også dei fenomenale skodespelerane Siren Jørgensen frå Stord og Ane Skumsvoll. Saman skal dei forsøke og fanga essensen av Agnes Ravatns refleksjonar og bringe dei til scena.

1time og 30 min, ingen pause.

Salg av øl og vin frå kl. 18.

På scena:

Siren Jørgensen