Verdens nest kuleste forestilling v/Riksteatret

Barneteater og underhaldningsbombe for heile familien !

Drøyme du om å sjå teater om det aller kuleste du veit, eller få være med  å bestemma kva "Verdens nest kuleste forstilling" skal handla om? Da må du komma til Tysværtunet onsdag 28.oktober.  I samarbeid med publikum blir det artig impro-show for heile familien, kor små og store får væra med på å bestemme kva som skal skje.

Denne hausten er Riksteatret og  Det Andre Teatret på turne i lag til kulturhus rundt om i landet. Det andre teatret er kjent for å væra dei mest leikne og innovative teatra i landet,  med nokre av dei mest artige  aktørane på scena.

På scena
Cathrine Frost Andersen, Ellen Bendu, Mats Eldøen, Kristine Grændsen, Mats Holm, Deniz Kaya, Veslemøy Mørkrid, Mari O. Thingelstad og Olli Wermskog

Regissør: Tony Totino

Scenograf: Monica Valsø, Kostymedesigner: Jenny Bernson, Lyddesigner, Lysdesigner: Henrik Stoltz Vernegg, Kunstnerisk ansvarlig ved Det Andre Teatret: Mats Eldøen, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Koordinator DAT: Silvia Rodriguez Gimenez

Lengde: 1 time (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 1. okt 2020

NB! Billettrabatt til coop medlemmer. Tast inn rabattkode ved billettkjøp

Billettar i salg frå 15.06.2020

Billettar til Verdens nest kuleste forestilling v/Riksteatret