Tenorane og Steffen Horn - Så ha ei god jul då!

Tenorane og Steffen Horn – Julesteminga er garantert

Tenorane og Steffen Horn klare for den nyeste utgaven av ”Så ha ei god jul, då!” Med helt ny regi og tekster av Tore Nysæther, sprer de julemusikk over hele landet i førjulstida.

Gruppa, som består av tenorane Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad og David Fielder, og pianisten Steffen Horn, har spesialisert seg på klassisk musikk med innslag av humor og sjangerblanding.

Dei har mottatt strålande kritikkar og mottakelsar frå publikum sidan starten i 2011.

-Me tilstrebar oss å synge det meste på norsk, men i år har me leita opp ein del godbitar frå den klassiske juletradisjonen frå tyskland, italia og frankrike, sier Aasmund Kaldestad

Programmet vil vidare bestå av kjente julesongar, nyskrevne songar, Ave Maria, Panis angelicus, og sjølvsagt, ”O helga natt”.

Pressa har sagt:

"Mektig, musikalsk, morsom og helt fantastisk julekonsert"

Lengd: 75 min.

Juletallerken i Tysværtunet Kafe

Velkommen til å nyte juletallerken med svineribbe og pinnekjøtt med dessert. Kaffe inkl. kr. 695,-

Følg Tenorane og Steffen Horn på facebook

Smittevern Covid - 19

Vær vennleg og ikkje besøk Tysværtunet Kulturhus om du:

• Har symptom på forkjøling/influensa
  • Har mistanke om eller har fått bekrefta Covid-19.
  • Er i karantene eller i isolasjon

Kontakt booking@tysver.kommune.no/52 75 75 00 i forkant av arrangementet du har billetter til,  for evt annulering av billetter,  om du blir forhindra i å komme pga. sjukdom.

Refusjonsgaranti les meir her